Het merk Extraflame is al heel wat jaren bekend tussen de pelletkachel merken.
Dit merk wordt al meer dan 25 jaar gebouwd en heeft ook al een zeer goede ervaring met wat er in de loop van jaren met een pelletkachel gebeurt op het gebied van slijtage of bijtrekken van materialen.

Extraflame pelletkachel

Techniek van Extraflame pelletkachel

De Extraflame pelletkachel heeft in elk toestel een zogenoemde luchtmeter zitten, hierdoor wordt binnenkomende lucht in de pelletkachel gemeten op snelheid en temperatuur.
Het voordeel wat je hierbij hebt is dat deze toestellen hun trek aanpassen op het rookkanaal maar ook meten als er een bijvoorbeeld een lek is in de pelletkachel door een niet sluitende deur.Ook worden valwinden en verstoppingen in het kanaal heel goed gemeten en kan er daardoor dus voor gevaar kunnen worden geweken.

Extraflame pelletkachel

Binnenwerk van Extraflame

Het binnenwerk van de Extraflame pelletkachel is gemaakt van gietijzeren panelen, hierdoor wordt doorstraling voorkomen en geniet u van het ouderwetse kachel stralings gevoel.
ook wordt er door dit binnenwerk een hogere verbrandingstemperatuur behaald wat weer ten goede komt van uw schone verbranding.

Design pelletkachel

Extraflame heeft ook een groot aantal design pelletkachels in haar assortiment, deze pelletkachels zijn strak en hebben een keramiek afwerking waardoor er ook voor glans gekozen kan worden.

Showroom Extraflame

Wilt u de Extraflame houtpelletkachel bezichtigen dan kan dat in de showroom van Euron kachels in Raalte u vind deze aan de Kaagstraat nummer 13.